Luceafarul Valcau sparge gheata si în deplasare

Luceafarul Valcau sparge gheata si în deplasare

La capatul unui meci strâns la Tusa, gruparea condusa de Mircea Gui a reusit prima victorie pe teren strain din acest an si pare tot mai sigura de locul 5

rn

Din cauza unui lot mai restrâns, Luceafarul Valcau nu a putut concura cu celelalte fruntase din Seria Vest pentru o clasare pe podium, iar pe final de campionat i-a mai ramas sa îsi apere locul 5.
Daca pe teren propriu, gruparea condusa de Mircea Gui este o nuca tare în acest campionat, iar în acest an a câstigat toate meciurile, în deplasare, prima victorie a fost obtinuta duminica, pe terenul incomodei Barcau Tusa.
Luceafarul Valcau a început tare acest joc si din minutul 10, Sebastian Mitroi a deschis scroul. Vizitatorii au avut câteva oportunitati de a-si majora diferenta, dar pe final de repriza, gazdele au reusit sa revina în joc. În ultimele 15 minute, Barcau Tusa a egalat dupa care a trecut în avantaj, reusind sa marcheze dintr-un penalty.
În partea secunda, cei prezenti la meci au putut asista la un joc spectaculos, cu ocazii de ambele parti. S-a jucat pe contre, iar din minutul 57, Luceafarul Valcau a restabilit egalitatea. Apoi a venit rândul celor de la Barcau Tusa sa treaca pe lânga gol, dar fara rezultat pe tabela. Parca ambele echipe si-au dorit victoria, dar meciul parea ca se îndreapta spre o remiza.
A venit minutul 87, când Paul Bodea a scapat singur spre poarta adversa si l-a învins cu un sut la coltul lung pe portarul Sorin Oprea. A fost golul care a adus si victoria pentru Luceafarul Valcau, care acum pare tot mai sigura de locul 5, însa poate avea sperante si la locul 4, având în vedere ca mai sunt cinci etape pâna la final de campionat.
În urmatoarea runda, Luceafarul Valcau primeste vizita liderului Vointa Dersida meci în care are ocazia sa demonstreze ca merita mai mult de la acest campionat, astfel ca Aurelian Ghile si colegii sai îsi propun un rezultat pozitiv în fata primei clasate.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *