decembrie 1, 2022

Luceafarul Balan pierde cu Oradea si termina turul fara victorie

În ultimul meci al anului, campioana Salajului a pierdut pe propriul teren în fata formatiei Luceafarul Oradea, totusi o formatie care aspira la promovarea în Liga a II-a


Luceafarul Balan – Luceafarul Oradea 1 – 3 (0-2)


Pe lânga faptul ca lotul campioanei Salajului nu a fost foarte valoros la începutul sezonului, pe parcurs a ramas si fara cei mai experimentati jucatori Mihai Bode, Maior Istvan, Vlad Negrean, Gabriel tiriac sau Flaviu Barnutiu. Asadar, în aceasta partida, în fata unei formatii cu pretentii la promovarea în esalonul superior, echipa antrenata de Calin Pop nu a putut emite pretentii. În ultimul meci pe “Arena Gâlgau”, Luceafarul Balan a tinut piept fruntasei doar circa 20 de min, dupa care bihorenii au deschis scorul prin Cristian Cigan. si dupa marcarea golului, echipa care ataca mai mult a fost tot Luceafarul Oradea, iar prin min 28 gruparea de pe Cris  a reusit sa-si mareasca avantajul prin golul lui Balla Istvan si totodata sa stabileasca scorul pauzei. 

În partea a doua, Balanul s-a vazut depasita înca din primele minute. Prin minutul 52, bihorenii au majorat diferenta prin dubla lui Cristian Cigan. Soarta partidei era pecetluita, astfa ca Bogdan Ciaca si compania au riscat si au atacat pe toata partile. Rezultatul a venit imediat, atunci când Andrei Teglas a reusit sa marcheze si sa reduca din handicap. stop_coloana Dupa primirea golului, echipa din Oradea a început sa domine din nou jocul, dar fara rezultat pe tabela de marcaj. Pâna la finalul meciului ocaziile importante le-au apartinut tot vizitatorilor, dar din fericire pentru echipa condusa de Radu Pop, tabela de marcaj a ramas nemodificata. Astfel ca, Luceafarul Balan încheie cu capul plecat acest tur de campionat si ramâne pe ultimul loc în campionat si fara victorie.
Având în vedere ca în acest sezon nu retrogradeaza nicio echipa, echipa din comuna Balan se poate reorganiza în aceasta iarna, iar cu câteva transferuri, echipa condusa de Radu Pop poate avea un alt joc. 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *