februarie 6, 2023

Lovituri de K-1 pe terenul de fotbal

Partida amicala dintre FC Bihor si FC Silvania s-a terminat dupa numai 26 de minute, la scorul de 1-0 pentru simleuani, din cauza unei batai generale. Meciul a avut loc vineri, 6 februarie, pe Stadionul “Motorul” din Oradea.
Inceputul partidei a fost unul echilibrat, dar in minutul 11, Dinu Sanmartean, de la FC Bihor, a gresit o minge, permitandu-i atacantului de la Simleu, Munteanu, sa inscrie peste portarul bihorean, Atilla Szasz. Dupa 15 minute s-a petrecut faza care a dat startul la bataia generala. Simleuanul Breaz a intrat foarte dur la Ambrus (FC Bihor), care a ripostat, tinandu-l pe jucatorul simleuan. Arbitrul partidei, Laurentiu Domsa i-a eliminat pe ambii jucatori, dupa care s-au calmat. In drumul spre vestiare a jucatorului din Simleu, conducatorii bihoreni i-au reprosat intrarea dura, iar Breaz nervos l-a impins pe unul dintre oamenii de pe banca de rezerve. Lucian Ciocan, antrenorul celor din Simleu a sarit sa-si apere elevul, iar momentul a fost speculat de ambele echipe care au sarit la bataie. Au urmat cateva momente veritabile de K-1, soldate cu urme adanci pe corpul jucatorilor.
FC Zalau a castigat
al doilea amical
Dupa ce in primul amical disputat pe Stadionul “Municipal” din Zalau au pierdut cu 0-1, in fata celor de la Universitatea Cluj, prin golul marcat de Santejudean, FC Zalau a castigat cel de-al doilea amical disputat la Carei, cu formatia Victoria, prin golurile marcate de Craciun din lovitura de la unsprezece metri si Ignat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut