Lovitura din Sălaj: Conducerea Forța Dreptei și peste 300 de membri demisionează din partidul lui Ludovic Orban

Lovitură dură pentru partidul lui Ludovic Orban, venită din Sălaj, chiar în prag de alegeri. Conducerea filialei demisionează, alături de peste 300 de membri. Motivul invocat de aceștia este faptul că direcția actuală a partidului și intrarea acestuia Alianța Dreapta Unită nu mai corespund cu viziunea și valorile lor.

„Prin prezenta, Pop Sorin, în calitate de președinte și Pușcaș Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunțăm demisia noastră din partidul Organizația forța dreptei Sălaj. Decizia noastră vine după o serie de deliberări și dezbateri pe tema direcției actuale a partidului si Alianța dreapta unită care nu mai corespunde cu viziunea și valorile noastre.

De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizația Forța Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care și-au exprimat, de asemenea, dorința de a demisiona. Apreciem profund sprijinul și dedicarea celor care au fost alături de noi de la începutul acestui proiect.

Ne bucurăm pentru oportunitatea de a cunoaște și colabora cu oameni din diferite zone ale țării și le mulțumim pentru experiențele împărtășite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol și să ne îndreptăm spre noi orizonturi.

Vă urăm succes în toate demersurile viitoare și sperăm că partidul va continua să prospere și să reprezinte interesele cetățenilor cu aceeași integritate”, au transmis, marți, de cei doi lideri ai organizației județene.

Forța Dreptei este formațiunea politică fondată de Ludovic Orban în ianuarie 2022, după plecarea sa din PNL.

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei a luat naștere anul acesta, în februarie. Dreapta Unită va merge împreună la toate rândurile de alegeri din 2024, cu program electoral și candidați comuni.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *