noiembrie 29, 2022

Lovită de mașină pe trotuar in Zalău

Azi dimineața, la ora 07.05, pe bulevardul Mihai Viteazu, un barbat de 52 de ani din Zalau care conducea o autoutilitară nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi pentru a intra în curtea unei societați comerciale și a accidentat un pieton care se deplasa pe trotuar, informează Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.

În urma accidentului, victima, o femeie de 55 ani din Zalau, a fost rănita ușor.
La testarea cu alcooltestul, rezultatul stop_coloana a fost negativ, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *