Locuri de muncă vacante în Sălaj

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj (AJOFM), angajatorii din mediul privat pun la bătaie 135 de locuri de muncă valabile pentru mai multe domenii de activitate, precum: un total de 44 de locuri de muncă în producție și prestări servicii, 21 de locuri de muncă în industria confecțiilor, 2 în turism și industrie alimentară, 9 în sănătate și asistență socială, 3 în domeniul construcțiilor, 23 de locuri de muncă în industria lemnului și 33 în comerț.

Pentru marea majoritate e nevoie de studii medii. Există și un post de medic veterinar pentru care se solicită studii superioare. Angajatorii oferă joburi de oficiant urban poștal, instalator centrale termice, electrician montator de instalații, vânzător, muncitor necalificat, ambalator manual, stivuitorist, radioelectronist, lăcătuș-mecanic, sudor, personal curățenie, bucătar,spălator vase, infirmieră, asistent medical generalist, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, controlor supraveghetor în construcții, tâmplar universal, operator CNC, croitor, tapițer, agent vânzări, vânzător presă, lucrător comercial, casier și recepționer marfă.

Ofertele sunt valabile pentru municipiul Zalău și localitățile Tihău, Surduc, Năpradea, Hida și Crișeni. Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot cere detalii la sediul AJOFM Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *