ianuarie 29, 2023

Locuri de muncă vacante în Sălaj și în străinătate

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 185 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și în domeniul confecțiilor(56); operatori CNC- 36; finisor laminate si trefilate(9); mecanic utilaj(9), macaragiu(4), operator control nedistructiv(6); electrician(8); vanzator/gestionar(10); lucrator comercial(4),ospatar(3), ajutor bucatar(2), confecționer articole din textile(2), sudor(2), dulgher/fierar (10), ingineri (4).

Din cele 185 locuri de muncă vacante declarate de angajatori, 4 sunt pentru persoane cu studii superioare-inginer mecanic, hidrolog, 181 sunt pentru persoanele cu studii medii (operator CNC, mecanic utilaj, macaragiu, vânzător; confectioner-asamblor articole din textile, finisor laminate si trefilate, agent hidrotehnic, muncitor necalificat, etc), iar pentru 12 locuri de muncă sunt conditii de studii incomplete/fără studii sau 10 clase(vanzator, lucrator comercial, muncitor necalificat).

378 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 378 locuri de muncă vacante.

În Germania sunt disponibile 276 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții; maistru în construcții;lucrător în construcții; lucrător în producţia şi prelucrarea sticlei/ fabricarea fibrei de sticla; operator maşini şi sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor şi a materialelor plastice); specialist în restaurarea textilelor/ examinarea şi conservarea textilelor; şef atelier restaurare textile; tăietor de carne şi lucrător în producţie;

Norvegia oferă 78 locuri de muncă pentru croitor, şofer autobuz, vopsitor auto, vopsitor, şofer, agent curăţenie, electrician, betonist, mecanic auto, tinichigiu carosier auto,vopsitor.

În Slovenia sunt disponibile 10 locuri de muncă pentru manipulant mărfuri. Olanda oferă 7 locuri de muncă pentru lucrător în sera de flori și tâmplar. În Polonia sunt 3 locuri de muncă pentru măcelar abator vită. În Franța sunt disponibile 2 locuri de muncă pentru farmacist. În Malta sunt oferite tot 2 locuri de muncă, pentru tehnician frigotehnist și supraveghetor construcţii.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut