Locuri de muncă vacante în Sălaj și în străinătate

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, sunt disponibile 231 de posturi.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (59), operator control calitate (19), operatori CNC/strungari (18), finisor laminate si trefilate (8), lăcătuş/ mecanic utilaj (27), macaragiu (12), operator control nedistructiv (15), bucătar/ospatar (11), vanzator/casier (6), dulgher (5), fierar (5), stivuitorist (5), laborant determinări fizico mecanice (4), sudor (2), electrician (2), ingineri/arhitect (6).

Din cele 231 locuri de muncă vacante declarate de angajatori, 6 sunt pentru persoane cu studii superioare-inginer mecanic, inginer constructor şi arhitect, 216 sunt pentru persoanele cu studii medii (operator CNC, lacatus/mecanic utilaj, macaragiu, operator control nedistructiv, finisor laminate si trefilate, bucatar/pizzar, muncitor necalificat, etc), iar pentru 9 locuri de muncă sunt condiții de studii incomplete, fără studii sau 10 clase (vânzător/casier și muncitor necalificat).

568 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 568 locuri de muncă vacante.

În Germania sunt puse la bătaie 252 locuri de muncă pentru tăietor de carne şi lucrător în producţie. În Danemarca sunt disponibile 165 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură. Norvegia oferă 80 locuri de muncă pentru schelar, mecanic auto, tâmplar, betonist, şofer autobuz. În Finlanda sunt disponibile 27 locuri de muncă pentru mecanic caroserie auto, muncitor asamblare, muncitor în industria alimentară. Olanda pune la dispoziție 23 locuri de muncă pentru lucrător în pepinieră și muncitor. În Estonia sunt vacante 7 locuri de muncă pentru sudor și tăietor lemne. Franţa are disponibile 7 locuri de muncă pentru farmacist, sudor, mecanic utilaje agricole. În Irlanda sunt vacante 3 locuri de muncă pentru îngrijitor. Elveţia oferă un loc de muncă pentru chirurg plastician. Malta pune la bătaie un loc de muncă pentru manager trafic aerian.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *