Locuri de muncă vacante în Sălaj

0
509

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici din județ privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj sunt disponibile în prezent 114 posturi.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (39), ingineri (6), mecanic utilaj (3), bucătar/ajutor de bucătar (5), ospătar (1), tapițer (10), strungar/operator CNC (4), cameristă (3).

Din cele 114 locuri de muncă disponibile declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, 6 sunt pentru persoane cu studii superioare (inginer instalații, inginer constructor), iar 108 se adresează persoanelor cu studii medii (tapițer, mecanic utilaj, bucătar, ospătar, strungar, cameristă, muncitor necalificat, etc) .

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro, secțiunea Locuri de muncă vacante.

În străinătate, prin rețeaua EURES România, sunt disponibile 485 locuri de muncă în Belgia, Olanda, Finlanda, Germania, Polonia, Irlanda, Slovenia, Italia și Malta.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.