octombrie 7, 2022

Locuri de munca vacante

In saptamana 22-26 decembrie, potrivit datelor rezultate din ofertele agentilor economici, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj sunt 160 locuri de munca vacante. Conform informatiilor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al agentiei, in domeniul serviciilor sunt 82 locuri, in industria confectiilor – 60, in constructii – 15, doua in sanatate si asistenta sociala , iar unul in constructii.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt opt posturi de inginer electroenergetica (2), inginer constructii, administrator retea calculatoare, psiholog, inginer constructii civile si industriale (2) si inginer constructor instalatii. Restul locurilor de munca sunt pentru persoanele cu studii medii, in meseriile: muncitor necalificat, confectioner imbracaminte, operator calculator, mecanic auto, sudor, zidar, tehnician constructii, sofer, faiantar etc. Cei interesati de locurile de munca pot obtine mai multe informatii la sediul agentiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.