septembrie 30, 2022

Locuri de munca vacante

Potrivit datelor primite de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, agentii economici din judet ofera, in aceasta saptamana, 75 locuri de munca. Cele mai multe – 56 – sunt in industria confectiilor, 11 sunt in domeniul serviciilor, sapte in comert si unul in sanatate si asistenta sociala.
Persoanele cu studii superioare nu sunt prea cautate, pentru ele oferindu-se un post de asistent manager, unul de inginer automatist, unul de logoped si doua de inginer electroenergetician. Restul posturilor de confectioner imbracaminte, muncitor necalificat, maistru mecanic, vopsitor auto, tinichigiu carosier, electrician, barman, ospatar etc., se adreseaza persoanelor cu studii medii. Persoanele interesate de aceste locuri de munca se pot adresa AJOFM Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.