decembrie 9, 2022

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj pune în această perioadă la dispoziţia celor interesaţi 73 de locuri de muncă vacante. Şi în săptămâna anterioară AJOFM a fost zgârcită cu locurile de muncă vacante, anunţând doar 77.
De data asta, mai bine de jumătate dintre posturile vacante (39) sunt de muncitori necalificaţi. În industria confecţiilor se cer 10 confecţioneri prelucrători, iar în industria lemnului 5 tâmplari universali.
În comerţ pot fi ocupate 4 posturi de vânzători, două pentru ABC şi două pentru ziare.
Direcţia Silvică scoate la concurs pe data de 15 decembrie un post de contabil şef şi unul de pădurar.
SC DUO ROM angajează un instalator de centrale termice, stop_coloana un electromecanic şi un electrician de întreţinere. Mai sunt vacante două posturi de şofer autocamion, trei de agent de securitarte şi trei de confecţioner asamblor.
Un singur post vacant, de contabil şef, a fost anunţat pentru persoanele cu studii superiooare.
Cei interesaţi se pot adresa AJOFM Sălaj. Telefon 0260.612.463, 0372.871.076.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *