Locul V dupa prima etapa a C.N.

In urma cu cateva zile, localitatea Deva, a fost gazda Campionatului National pe echipe, Liga Cadeti la lupte libere, unde au fost prezenti, cei mai buni tineri luptatori din tara.
Formatiile participante au alcatuit doua serii, iar CSM “Armatura” Zalau, a facut parte din a doua serie, alaturi de formatiile: Odorheiul Secuiesc, CSS Deva, CSS Hunedoara, CSS Resita, CSS Cluj, CSS Targu Mures, CSM Targu Mures, CSS Petrila, CSS Craiova, CSS Jimbolia si CSS Nr.5 Timisoara.
In urma intalnirilor aprig disputate in sistem turneu, luptatorii zalauani s-au clasat in final, pe locul V, fapt ce l-a multumit pe antrenorul luptatorilor, Ciprian Stanciu. “Din punctul meu de vedere, acest loc este unul bun, avand in vedere ca la turneu s-au aliniat la start cei mai buni luptatori din tara”, a declarat Stanciu. Antrenorul a mai spus ca este bucuros ca a reusit sa formeze o echipa omogena care sa se bata de la egal la egal cu formatiile tari din tara. “Este pacat ca nu reusim sa ne intelegem cu cei de la CSS Zalau pentru a forma o echipa care sa poata ajunge la o medalie, dar in viitor sper sa colaboram ca in ambele echipe sunt luptatori foarte buni”, a conchis antrenorul.
O evolutie foarte buna la acest turneu a avut-o Paul Rusu, care a luptat exemplar si care incepe sa devina liderul lotului zalauan dupa numai un an de munca. “Daca am mai avea 5-6 ca Paul, am putea sa ne prezentam la competitii fara emotii, insa asa mergem la intreceri cu ce avem”, a spus antrenorul sectiei de lupte de la CSM Armatura Zalau.
La acest turneu s-au mai evidentiat Sergiu Maxim, Sergiu Muresan, Bogdan Stanciu si Daniel Bota.
Pe aceasta cale, Ciprian Stanciu multumeste clubului CSM Zalau, Agentiei Judetene de Lupte, prin domnii Alexandru Muresan si Gheorghe Stanciu, precum si fostilor luptatori Calin Miri si Nicu Goarna pentru sprijinul acordat si ar dori ca si alti luptatori cu potential economic sa se implice la echipa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *