Locul I pentru Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu

In urma acestui rezultat, Scoala Gimnaziala “Corneliu Coposu” va participa la etapa nationala, care va avea loc la Zalau, in perioada 23-26 aprilie a.c.
Scoala Gimnaziala “Corneliu Coposu” Zalau a castigat etapa zonala, la fotbal din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, destinat scolilor generale din mediul urban. Competitia s-a desfasurat la Satu Mare, in peri-oada 2-5 aprilie si a reprezentat un bun prilej de verificare, selectie si afirmare a tinerelor talente la fotbal si o buna ocazie de a strange relatii de prietenie intre sportivi. La competitie, au participat judetele Bihor (Liceul Teoretic Onisifor Ghibu), Bistrita (Liceul Sportiv), Maramures (Grup Scolar Gheorghe Lazar), Salaj (Scoala Gimnaziala “Corneliu Coposu” Zalau) si Satu Mare (Scoala Generala “Vasile Lucaciu”).
Echipa Scolii Gimnaziale “Corneliu Coposu”, antrenata de pofesorul Ioan Muresan, a castigat in prima partida, cu 7-0, in fata echipei din Satu Mare. In cea de-a doua partida, zalauanii s-au impus cu 6-0, in fata formatiei din Maramures. In ultimele doua jocuri, Scoala “Corneliu Coposu”, a inregistrat doua egaluri: unul cu scoala din Bihor (1-1), iar cel de-al doilea cu scoala din Bistrita (2-2). In urma acestor rezultate, Salajul a ocupat primul loc, urmat de echipa din Bistrita si de formatia din Bihor. Pe locurile patru si cinci s-au clasat echipele din Maramures, respectiv Satu Mare. Scoala Gimnaziala “Corneliu Coposu” a inscris cele mai multe goluri, 16 la numar si a primit doar 3 goluri. Ionut Terec a fost declarat de organizatorii competitiei cel mai bun jucator al turneului. Acesta a marcat 7 goluri, fiind golgeterul competitiei.
Iata si lotul de jucatori al Scolii “Corneliu Coposu”: Ionut Terec, Ciprian Pavel, Florin Holhos, Cristian Lucaci, Raul Barbus, Marius Calacian, Adrian Ghiurco, Flaviu Busuioc, Raul Silaghi, Paul Abrudan. Antrenor, profesor Ioan Muresan.
Pe aceasta cale, profesorul Ioan Muresan multumeste sponsorilor, fara de care nu ar fi fost posibila participarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *