februarie 5, 2023

Locul doi pentru voleibalistii de la CSS la turneul de la Zalau

Echipa de juniori de la CSS Zalau, antrenata de profesorul Vasile Ilies, a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Secventa a II-a a Campionatului National de juniori la volei masculin, desfasurata in Sala Sporturilor din Zalau. La turneu au participat CSS II Baia Mare, LPS Bistrita, CSS Zalau si CSS Viitorul Cluj. La finalul turneului, Vasile Ilies s-a declarat multumit de evolutia voleibalistilor: “La acest turneu am jucat trei partide, din care am castigat doua. Pot spune ca sunt multumit, iar daca am fi castigat si ultima partida, cea cu CSS II Baia Mare, eram foarte fericiti cu totii”.
CSS Zalau a ocupat la finalul turneului locul doi, acumuland 5 puncte din trei meciuri, cu un setaveraj pozitiv, 7-3. Prin evolutia avuta pe parcursul celor trei meciuri s-a vazut ca CSS Zalau este o echipa pregatita, care a pus in practica indicatiile profesorului Vasile Ilies. La meciul cu Baia Mare era foarte greu ca “scolarii” sa obtina victoria, pentru ca in lotul baimarenilor sunt voleibalisti care fac parte din lotul national de juniori si care au multa experienta competitionala, ceea ce conteaza foarte mult pentru tinerii voleibalisti. Aceasta competitie nu s-ar fi putut organiza daca parintii voleibalistilor nu s-ar fi implicat financiar, iar pe aceasta cale Vasile Ilies multumeste tuturor parintilor.
Rezultatele turneului:
Vineri, 23 ianuarie
CSS II Baia Mare-LPS Bistrita 3-0;
CSS Zalau-CSS Viitorul Cluj 3-0;
Sambata, 24 ianuarie
CSS Zalau-LPS Bistrita 3-0;
CSS Viitorul Cluj-CSS II Baia Mare 0-3;
Duminica, 25 ianuarie
LPS Bistrita-CSS Viitorul Cluj 0-3;
CSS Zalau-CSS II Baia Mare 1-3.
Urmatorul turneu se va disputa la Baia Mare, in perioada 7-8 februarie, unde formatia antrenata de Vasile Ilies spera sa repete evolutia buna de la acest turneu.Cu trei victorii, CSS Zalau ar ocupa locul I, cu doua victorii s-ar clasa pe pozitia secunda, iar cu o victorie s-ar afla la egalitate cu CSS Viitorul Cluj. Punctele acumulate la Baia Mare se vor aduna cu punctele castigate la Zalau, iar primele doua locuri se vor califica la turneul semifinal, in care vor participa cele mai bune 12 echipe din tara. Ocupanta locului unu va fi trimisa in grupa B, iar formatia care se va clasa pe locul doi va fi trimisa in grupa A.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut