Locul 5 la ”europene” cu echipa Romaniei, pentru Paula Todoran

În cursa de semimaraton de la Campionatul European desfasurat la Amsterdam, atleta de la CSM Zalau a avut o prestatie laudabila, având un aport important la clasamentul final pe echipe


Peste 90 de atlete – cele mai bune de pe batrânul continent în cursa de semimaraton – s-au aflat la start, duminica dimineata, la semimaratonul de la Campionatul European de la Amsterdam.

Între acestea s-au aflat si patru sportive din tara noastra, este vorba despre Paula Todoran (CSM Zalau), Andreea Alina Piscu (CS Pandurii Tg. Jiu), Monica Madalina Florea (CSM Sighisoara- CSU Arad) si Liliana Danci (CSM Resita).
Pentru eleva lui Mirel Seisanu aceasta a fost prima participare la o competitie de acest rang, la nivel de seniori. Cu toate acestea, cea mai buna sportiva a Salajului a facut o cursa apreciabila, trecând linia de final a 22-a, cu timpul de 1:13:16.
Cea mai buna clasare dintre românce a fost cea a sportivei Madalina Florea, care a terminat cursa pe locul 7 (1:11:56)! stop_coloana 
Pentru echipa României a mai punctat si Andreea Piscu (1:15:47), care s-a clasat la final pe locul 45. Cu toate acestea, cele trei atlete au acumulat un punctaj prin care România s-a clasat pe locul 5 pe natiuni, dupa Portugalia, Italia, Turcia și Belarus.
Din pacate, a patra românca aflata la linia de start – Liliana Danci – nu a mai putut termina cursa, abandonând.

Sa mai spunem ca semimaratonul de la Europene a fost câstigat de Sara Moreira (Portugalia), cu timpul de 1:10:19.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *