Locuitorii de pe mai multe străzi din Zalău, rugați să evite circulația auto și pietonală

În prezent, pe raza municipiului Zalău se află în delurare un proiect de investiții care cuprinde reabilitarea DJ 191C, respectiv străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății.

În prezent, constructorul SC Drum Construct SRL execută lucrări care pot restricționa accesul cetățenilor la proprietăți pentru montarea bordurilor și execuția de podețe, trotuare și piste de biciclete.

Pentru a evita deteriorarea acestor lucrări, administrația locală roagă proprietarii care dețin imobile pe aceste străzi să evite, timp de aproximativ 24 de ore, circulația auto și pietonală.

Proiectul privind reabilitarea DJ 191C (străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății) face parte dintr-un proiect mai amplu, care cuprinde inclusiv reabilitarea și modernizarea Pieței Iuliu Maniu și a Pieței 1 Decembrie 1918, cât și pietonizarea străzii Unirii.

Pentru reabilitarea DJ 191C, lucrările care vor fi execuate constau în refacerea părții carosabile pe 7,786 kilometri, realizarea canalizării pluviale și a canalului tehnic pentru introducerea rețelelor de comunicații în subteran, reabilitarea trotuarelor, amenajarea de spații verzi, piste de biciclete, stații de autobuz și rastele de biciclete.  

About Author

One Reply to “Locuitorii de pe mai multe străzi din Zalău, rugați să evite circulația auto și pietonală”

  1. Just for fun: nu locuiesc în Zalău, dar pe unde să meargă locuitorii aceia, prin grădini, peste garduri? Nu cumva constructorul are niște obligații? „Întreb pentru un prieten.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *