Locomotiva unui tren a luat foc în gara Răstoci

0
340

Un incendiu a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la locomotiva unui tren marfar staţionat în gara Răstoci, pompierii intervenind pentru lichidarea lui.

„În noaptea de miercuri spre joi, pompierii  Gărzii Ileanda au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la  locomotiva unui tren marfar staţionat în gara localităţii Răstoci. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică”, precizează reprezentanţii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

La izbucnirea incendiului, locomotiva a fost deconectată de garnitura de tren formată din vagoane care nu erau încărcate, flăcările mistuind mai multe cabluri electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.