Live Cooking Show organizat de bucatarul Adrian Szucs si echipa sa

0
92

„Machete Glamour Team” – editia I

rn

Municipiul Zalau va fi gazda unui eveniment culinar care va fi marcat si printr-o tombola cu premii.
Evenimentul, intitulat „Machete Glamour Team”, este la prima editie si îi asteapta pe curiosi, sâmbata, 21 iulie 2018, cu multe surprize culinare, în parcarea restaurantului Glamour, situata pe Strada Parcului nr. 2, din Zalau.
Festivalul culinar de la Zalau este creat si organizat de echipa Glamour Events Halls Zalau si se doreste un show 100% live în aer liber, organizatorii având si o tombola cu premii.
Aceste premii constau într-un platou bogat cu aperitive, meniul zilei pentru doua persoane servit în restaurant sau comandat la pachet, un voucher cu 5% reducere pentru un majorat sau o aniversare contractata în locatia organizatorilor evenimentului, dar si un voucher cu 10% reducere pentru o nunta contractata în locatia organizatorilor.
Premiile câstigate sunt transmisibile si pot fi folosite în functie de fiecare premiu, într-un anumit interval de timp.
„Pregateste-te pentru surprizele culinare facute cu multa pasiune, daruire si profesionalism de catre executiv chef Adrian Szucs & The Team. Racoreste-ti pofta de super distractie! Tu meriti tot ce este mai bun. Esti gata pentru un super gust si 100% Live Cooking Show în aer liber?”, este invitatia organizatorilor la acest eveniment deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.