septembrie 30, 2022

Linistea in bloc devine lege

Noul regulament de bloc a devenit oficial in Romania. Modelul documentului care stabileste normele si regulile traiului la bloc si ale carui prevederi ar trebui respectate de catre toti locatarii bloc a fost publicat in Monitorul Oficial.

rn

Asociatiile de proprietari sunt obligate sa adopte, pana in septembrie 2019, un regulament al blocului, dupa ce la sfarsitul anului trecut a intrat in vigoare noua legislatie privind asociatiile de proprietari, modificata prin Legea nr. 196/2018, potrivit avocatnet.ro.
Printre prevederile noului model de regulament, „este interzisa tulburarea, fara drept, a linistii locatarilor din condominiu prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma”.
Orele de liniste stabilite in documentul publicat in Monitorul Oficial sunt 22:00 – 08:00, 13:00 – 14:00, dar se precizeaza ca adunarea generala a asociatiei de proprietari poate stabili extinderea intervalului orar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.