Like-urile curg la concursul brazilor din Spitalul Județean

Competiția brazilor de Crăciun împodobiți de echipele secțiilor din Spitalul Județean de Urgență Zalău este în plină desfășurare.

Celor trei secții înscrise în competiție în 18 decembrie, prima zi a concursului, li s-au adăugat și secțiile Boli Infecțiose, Compartimentul ORL, Reumatologie, UPU, Bloc Operator, Radiologie și imagistică medicală și Pediatrie.

Bradul Compartimentului ORL

Fiecare secție a ales metode de prezentare diferite a bradului și mesajelor, în așa fel încât să atragă cât mai multe aprecieri pe pagina oficială de Facebook a unității medicale. Unele secții au pus doar fotografii împreună cu urările specifice sărbătorilor, altele au ales clipuri video cu mesaje și colinde. Fiecare echipă a încercat să aducă pe secția unde lucrează atmosfera sărbătorilor de iarnă și toți brazii sunt frumoși și originali.

Bradul Secției Boli Infecțioase

Miercuri, la ora 14.00, clasamentul aprecierilor arăta astfel: Secția Urologie – 517 like-uri și 7590 de vizualizări la clipul postat, Secția Pediatrie – 467 de like-uri și 3918 vizualizări, Compartimentul ORL – 306 like-uri și 2138 de vizualizări, UPU – 184 de like-uri și 1053 de vizualizări, Secția Boli Infecțioase – 183 de like-uri, Secția Radiologie și Imagistică medicală – 151 de like-uri, Secția Chirurgie – 135 de like-uri, Sterilizare – 121 de like-uri, Compartimentului Reumatologie – 101 like-uri, Blocul Operator – 95 de like-uri.

Bradul echipei UPU

Concursul nu s-a încheiat, echipele secțiilor se pot înscrie încă. Cel mai probabil, organizatorii concursului vor premia brazii care au adunat cele mai multe aprecieri on-line, așa cum s-a întâmplat la ediția trecută a concursului. În 2020, au fost înscriși în competiție 27 de brazi împodobiți. Și atunci, la fel ca acum, fotografiile fiecărui brad au fost postate pe pagina de Facebook a unităţii spitaliceşti, sălăjenii fiind invitaţi să îşi voteze favoriţii. Echipele de pe secţii au luat foarte în serios competiţia şi s-au întrecut în a împodobi pomii de Crăciun în cele mai inedite podoabe: măști, stetoscoape, diverse obiecte utilizate pe secțiile respective.

Bradul Compartimentului Reumatologie

La ediția trecută, deși se anunțase inițial că va fi acordat un singur premiu, numărul extrem de mare de voturi i-a determinat pe organizatori să ofere trei premii. Astfel, anul trecut, “cel mai popular brad” a fost desemnat cel de la Radiologie, care a primit peste 1.400 de voturi. Titlul de “cel mai tematic brad” i-a revenit pomului împodobit de echipa Laboratorului de Analize Medicale, în timp ce la categoria “Bradul care reprezintă cel mai bine specificul secţiei”, câştigătoar a fost cel de la Cardiologie.

Rămâne de văzut cine va câștiga ediția din acest an. Până atunci, puteți să vă susțineți echipa favorită prin like-uri pe pagina Spitalului Județean de Urgență Zalău.
Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut