februarie 4, 2023

Aflate in pregatiri,echipele care au in program obiective de promovare ,castigare loc podium ori evolutii la nivel loc 1- 6 , s-au pregatit foarte bine prin amicale in perioada vacantei.

rn

Sportul Simleu Silvaniei, Rapid Jibou si Dumbrava Galgau Almas -meciuri amicale de pregatire. CS Barcau Nusfalau a jucat pe plan local mai multe jocuri.Celelalte echipe, din liga IV, Silvania Cehu Silvaniei, Ardealul Criseni, ASFC Chiesd, Somesul Somes Odorhei, Steaua Cosniciu, Benfica Ileanda. De la Olimpic Bocsa nici o veste. Din campionatul trecut, CS Crasna si Flacara Halmasd s-au retras iar la startul campionatului 2019-2020 , nu se va regasi Unirea Mirsid, care a cedat drepturile de promovare la SCM Zalau.Insa, cu siguranta, se vor regasi in participarea la Cupa Romaniei, din etapele urmatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut