decembrie 7, 2022

Liga III- Fotbal intre David si Goliat !

SCM Zalau- Luceafarul Oradea, vineri 8 noiembrie 2019, ora 14, Municipal Zalau.
Etapa 12, Liga 3-a, seria 5.

rn

Personajele biblice David si Goliat , pe scena fotbal, vor putea fi direct vazute vineri pe Stadionul Municipal din Zalau.Spun asta datorita liniei de clasament al ligii a treia, seria a cincea, care arata astfel :
Locul 1. Luceafarul Oradea – 8 victorii, 1 egal, 2 infrangeri , golaveraj 31-16, 25 puncte.
Locul 16. SCM Zalau – 2 victorii, 2 egal, 7 infrangeri, golaveraj 14-22, 2p-echipa penalizata cu 6p.
Situatia la SCM Zalau fierbe precum vinul .Unii jucatori se pregatesc de plecare, altii vor tine steagul sus iar altii se lasa la mana antrenorilor. Situatia pe ansamblu nu este cea asteptata de staff-ul SCM privind atitudinea.
Gura stadionului vorbeste ca SCM Zalau are 2 antrenori principali- unul in vestiar si altul pe teren, normal ar fi atunci o asumare a situatiei explozive din sanul echipei de catre toti factorii din sistem.
La Oradea evolueaza si un simleuan, Pop Daniel care este foarte bine plasat in viziunea fostului jucator de la Silvania Simleu Silvaniei, acum antrenor, Militaru Dragos.
Luceafarul Oradea are un lot valoros, tineri caliti in meciuri grele la echipele unde au jucat, ori cei cu experienta. De asemenea sunt motivati foarte puternic de perspectiva ligii a II-a si aerul de Tg. Jiu.
Este o echipa reprezentativa a zonei Bihorului, cu atac supranumeric, posesie la constructie si contraatacuri iuti si rapide pe flancuri. Iata lotul echipei Luceafarul Oradea :
Filip David, Brata Bogdan -Gunie Nicolai,Pop Daniel,Core Alexandru, Ros Denis, Mintas Bogdan, Manole Mircea, Mitrica Paul, Paraschiv George, Maxin Mihai, Gheban Marius, Papp Norbert. Maxim Catalin, Lasconi Daniel, Ludusan Ioan, Nemes Pavel, Tamas Raul.
Antrenor principal este Militaru Dragos licentiat A ajutat de secundul Moussaddak Moundir licentiat B.
Delegatul echipei este un om cu radacini vechi in fotbalul bihorean, Biris Teodor Danut ajutat de Perte Calin.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *