Lidl, un nou magazin in Zalau

Graiul Salajului ,acum cca o saptamana,a anuntat faptul ca in Zalau se va construi inca un un Supermarket LIDL,data la care,din motive obiective(desi stiam amplasamentul) nu puteam preciza si locatia.

rn

Astazi va putem preciza faptul ca,amplasamentul noului supermarket va fi pe Bd-ul Mihai Viteazu, in locatia actuala a firmei INTEGRATA,situata intre fabrica de confectii Universal CO SA si statia peco Mol.
Precizam de asemenea ca,in acest moment ,nu se cunoaste data exacta a inceperii investitiei si nici finalizarea proiectului.
Succes LIDL !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut