Liderul protestelor anti-Covid de la Zalău promovează vaccinarea

6

Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari anti-Covid de la Zalău a fost internat la Terapie Intensivă, din cauza infectării cu virusul pe care l-a negat, Covid-19. De pe patul de spital, intubat, recunoaște că a greșit și face campanie pro-vaccin.

”VACCINAȚI-VĂ, DRAGII MEI. MIE ÎMI PARE RĂU CĂ NU M-AM VACCINAT. NU LĂSAȚI SĂ TREACĂ TIMPUL. Îmi pare rău că am fost contra vaccinării și contra covid. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor și îmi cer iertare pentru neîncrederea pe care am avut-o pentru ei”, a scris sălăjeanul antivaccinist de pe patul de spital, însoțindu-și postarea de un selfie prin care arată că este la spital.

Cu toate acestea, mulți dintre cei care l-au urmărit online și-au exprimat neîncrederea și îl acuză că a trecut de partea cealaltă. ”Sincer am impresia că nici nu ai față de bolnav”, ”Te faci de râs serios”, ”Da oare cât ai alergat și transpirat cu găleata nu se putea face o pneumonie? Chiar nu mă așteptam. Nu mă face sa îmi schimb părerea”, sunt doar câteva din comentariile prin care unii își exprimă dezacordul față de noua poziție a fostului antivaccinist.

Mai grav, unii îl acuză că e plătit sau îi transmit mesaje urâte, amenințătoare.

6 thoughts on “Liderul protestelor anti-Covid de la Zalău promovează vaccinarea

  1. Pai au dreptate sa-l faca prost. Auzi la el “Îmi pare rău că am fost contra vaccinării și contra covid.” Inteleg ca a fost contra vaccinarii, ca na, nu-l duce bibilica dar nu inteleg de ce nu ar fi contra covid. Este normal sa fi contra covid, ca-i o boala. Nu poti fi pro covid.

  2. Nu este membru AUR…ESTE o minciuna
    Omul este liber sa promoveze ce partid doreste…
    AUR nu este impotriva vaccinari…
    AUR doreste CA FIECARE persoana sa fie LIBERA sa aleaga : cine doreste este liber sa se vaccineze, iar cine nu doreste sa nu fie obligat sa o faca…

  3. Acum 19 ore și-a șters postarea inițială și a scris doar ”Mulțumesc din suflet tuturor medicilor de la spitalul de boli infecțioase Zalau Sunteți adevărați eroi sunteți adevărați luptători cu acest nenorocit de virus i-mi aplec capul în fata dumneavoastră .”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut