decembrie 1, 2022

Liderul PNL, Ludovic Orban, a argumentat vineri la Zalau cum sunt facute praf economia si nivelul de trai de vrasmasul politic PSD

Liberalii salajeni au avut oaspeti de seama la sfarsitul saptamanii. Ludovic Orban, presedintele PNL, insotit de secretarul general al partidului, Robert Sighiartau, si de vicepresedintele Lucian Bode s-au intalnit vineri la sediul PNL Salaj. Si-au dat apoi si o intalnire cu oameni de afaceri salajeni, intreprinzatorii care fac economia judetului sa functioneze, atata cat pot, la “Clubul oamenilor de afaceri din Zalau”. Spre seara, oaspetii liberali au participat la Zilele Simleului Sivaniei, und eprimar este liberalul Septimiu {urcas.

Cu cazia primirii liderului PNL, liberalii au avut si cate ceva de spus despre situatia economiei sub conducerea vrasmasilor politici de la PSD.
Deputatul salajean Lucian Bode a remarcat ca suntem intr-un deficit financiar de peste 3 miliarde de lei, cum n-a mai fost tara in ultimii 10 ani. Avem cea mai proasta economie, chiar daca s-a anuntat cu tam-tam cresterea ei, actuala guvernare este cea mai slaba din ultima vreme, constata Lucian Bode.
Ludovic Orban s-a aratat si el “consternat” de ceea ce se intamlpa de sase luni in Romania, de cand PSD a preluat guvernarea. Orban spune ca PSD a castigat alegerile cu un program de guvernare care a luat mintile electoratului, iar acum, la numirea lui Tudose ca premier, a prezentat un cu totul alt program de guvernare, cu taxe si impozite, cu masuri antipopulare. Ca sa-si plateasca pomenile, PSD-ul nu face altceva decat sa ia bani de pe cetateni, a spus Orban.
Masurile PSD vor face ca investitorii straini sa nu mai vina in Romania si vor duce la faliment multe intreprinderi, iar rezultatul va fi un numar mare de someri. Impozitul pe cifra de afaceri va duce la scumpirea produselor, cresterea eonomica se va diminua si vor avea si pensionarii de suferit, pentru ca nu va mai fi forta de munca sa le asigure pensia. Presedintele PNL spune si ca partidul pe care il conduce se va bate pentru ca masurile antipopulare ale PSD sa nu fie adoptate.

Inspectoratele scolare sunt de fapt
perpetuarea unei idei staliniste

Ludovic Orban a mai tinut sa precizeze ca invatamantul trebuie sa fie in concordanta cu realitatea, a deplans lipsa scolilor profesionale, a maistrilor, a atelierelor si a mai spus un lucru curios, dar bine argumentat, ca in nici o tara europeana nu exista inspectorate scolare judetene, cum este cazul la noi, subliniind ca este o idee stalinista care inca se pastreaza, atata vreme cat la putere sunt comunistii.

Nu mai sunt bani de investitii,
dupa maririle de salarii la bugetari

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, spunea vineri la Zalau ca noul program de guvernare nu poate fi aplicabil si ca loveste in mediul de afaceri. El a aratat ca dupa marirea salariilor, primarii nemaiavand bani au sacrificat investitiile, precizand ca 2.500 de localitati din tara nu-si pot asigura existenta fara bani de la buget. De suferit o sa sufere tinerii, este de parere Sighiartau, spunand ca Partidul National Liberal o sa se mobilizeze impotriva acestui rau.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *