septembrie 28, 2022

Liderul liberalilor salajeni, Lucian Bode, cere socoteala celor patru nominalizati drept posibili candidati la Primaria Zalau

La trei luni de cand in PNL Salaj a inceput campania interna pentru desemnarea candidatului la Primaria Zalau in alegerile din primavara anului viitor, presedintele PNL Salaj, deputatul Lucian Bode, este dezamagit. 

rn

In toamna au fost nominalizati patru liberali drept posibili candidati in 2020. Vasile Bulgarean, Adrian Margin, Otto Haller si Sorin Muresan au fost validati de Biroul Politic Judetean al PNL Salaj pentru a participa la competitia interna in vederea candidaturii la functia de primar al municipiului Zalau si li s-a cerut sa-si dovedeasca fiecare talentul.
Pana acum, insa, niciunul nu a aratat nimic. Asa ca presedintele PNL Salaj le-a cerut sa-si prezinte programul pentru urmatoarele doua luni (februarie, martie). In cadrul sedintei Biroului Politic Judetean ce va avea loc joi, 17 ianuarie, cei patru candidati vor face public planul de actiune in cursa pentru alegerile locale din 2020.
Pentru PNL Salaj este un mare minus ca cei patru au "fentat" publicul si nu au avut dorinta de a-si prezenta solutiile pentru rezolvarea problemelor din Zalau.
PNL Salaj a anuntat la finalul lunii octombrie ca, in perioada 15 noiembrie 2018 – 15 martie 2019, desfasoara o competitie interna la finalul careia isi propune sa desemneze candidatul pentru functia de primar al Municipiului Zalau la alegerile din primavara lui 2020. Conform deciziilor interne, pretendentii depun o declaratie in care se angajeaza sa sustina candidatul care va fi desemnat la finalul competitiei.
Cei patru desemnati au intrat intr-o competitie de promovare a candidaturii lor, atât in interiorul, cât si in exteriorul partidului, cu scopul prezentarii solutiilor propuse pentru rezolvarea problemelor comunitatii locale si de crestere a notorietatii, increderii si intentiei de vot.
Desemnarea candidatului PNL la Primaria Zalau se va face conform procedurilor statutare, in urma efectuarii unui sondaj de opinie, coordonat de la nivel national, pentru a masura notorietatea, increderea, intentia de vot, profilul de candidat si potentialul de crestere a fiecarui candidat inscris in competitie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.