Liderul AUR dezvăluie la Zalău secretul succesului

Câteva zeci de simpatizanţi l-au întâmpinat, marţi, pe copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, cu pâine şi pălincă, pe platoul din centrul Zalăului, liderul partidului care a furnizat surpriza alegerilor parlamentare vizitând municipiul în cadrul turnelului naţional pe care îl desfăşoară în această perioadă.   

„Pentru prima oară, un partid din afara ‚sistemului’ le-a încurcat socotelile şi nu-i lasă să-şi facă planurile. Nu-i lasă să ne închidă în case de sărbători, nu-i lasă să ne închidă bisericile, nu-i lasă să-şi pună ei, fără puterea poporului, prim-miniştri, miniştri şi oameni pe care nu i-a ales nimeni. Voi sunteţi vaccinaţi împotriva manipulării. Nu aţi cedat chiar dacă s-au răspândit foarte, foarte multe minciuni despre noi, doar, doar să vă descurajeze, să nu puneţi ştampila pe AUR şi să alegeţi un partid al ‚sistemului’”, le-a spus George Simion celor prezenţi.

Acesta a reluat ideea că AUR nu va face alianţe cu niciun partid parlamentar, pentru că nu se poate alia cu „hoţii”, Simion dezvăluind totodată secretul care a stat în spatele succesului de la alegerile parlamentare.

„Nu abandonăm, nu cedăm şi nu trădăm. Este foarte important acest lucru, pentru că am fost trădaţi, am fost dezamăgiţi de multe ori până acum. Trebuie să schimbăm lucrurile, ca românii să recapete încredere unii în alţii. (…) O lună de zile, toată campania, nu ne-au dat la niciun post de televiziune. Am avut blocaj total. Şi acum ne arată la televiziuni non-stop. Odată că fac audienţă pe seama noastră şi dup-aia că vor să ne discrediteze. Noi avem deja canalul de comunicare direct cu voi. Noi vorbim deja direct cu voi şi nu avem nevoie de televiziunile lor. (…) Voi aţi jucat rolul televiziunilor. Dacă ei nu ne-au dat la televiziunile mincinoase, voi aţi vorbit mai departe cu prietenii voştri, fie pe reţelele de socializare, fie personal şi în felul ăsta am reuşit să driblăm ‘cenzura’ care de multe ori e mai groaznică decât era în 1989”, a explicat liderul AUR.

George Simion a precizat că nu îşi doreşte să se îmbogăţească de pe urma politicii şi că, de fapt, şi-a vândut apartamentul pentru campania electorală a AUR.

„Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus suma ca să avem cum să facem campanie electorală, anul trecut. Mai departe voi face acelaşi lucru”, a conchis copreşedintele AUR.

5 thoughts on “Liderul AUR dezvăluie la Zalău secretul succesului

    1. Asteptam Sile.Vedem.Filozofam.Poate ca omul nu-i un mincinos ca si cei dinaintea lui.Mai ales ca mintenas sarbatorim nasterea Unuia Caruia nu I S-au recunoscut meritele.Cine stie ?

  1. Voi chiar nu-i vedeți pe ceilalți idioți ce conduc aceasta tara? Se întâlnesc la Cotroceni, vila Lac și mai știu eu pe unde, nereușind sa-și moarta funcțiile! Tara arde și baba se piaptănă!!! Niște trădători de ne-am și tara!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut