Liderii PSD Salaj au luat judetul la pas sa-si consolideze pozitiile

Liderii PSD Salaj au luat judetul  la pas sa-si consolideze pozitiile

Dupa controversatul congres PSD din 10 martie, unde liderul Liviu Dragnea s-a impus categortic, liderii PSDSalaj au luat la pas fiecare zona din judet, o activitate febrila, cum nu s-a mai vazut de mult in randuriloe social-democratilor salajeni.

rn

Dupa ce, pe 16 martie, liderii PSD au avut o intalnire cu membrii organizatiilor de pe Valea Somesului, fieful PSD in Salaj, vineri si sambata, liderii PSD Salaj, in frunte cu Tiberiu Marc, presedintele PSD Salaj, au fost activi si prezenti in organizatiile din Cehu Silvaniei si din Simleu Silvaniei. Alaturi de presedintele Tiberiu Marc, la evenimente au fost prezenti presedintele executiv Iuliu Nosa, prim-vicepresedintele Sergiu Panie, dar si senatorul Gheorghe Pop.
Liderii PSD nu au vrut insa sa explice de unde au aparut aceste miscari impresionante in teritoriu, presedintele executiv Iuliu Nosa sustinand doar ca "aceste actiuni sunt specifice partidului, discutam despre problemele locale si facem politica".
Liderii PSD vor cel mai probabil sa-si consolideze pozitia in varful partidului, mai ales ca presedintele Liviu Dragnea a anuntat ca alegerile pentru organizatiile judetene se vor desfasura cu vot secret.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *