octombrie 3, 2022

Liderii “mafiei pacanelelor” sunt de ieri in arest la domiciliu

Liderii “mafiei pacanelelor”, Danco Stelian, si Ciascai Radu Ovidiu, au fost plasati ieri, 25 martie, de judecatorii Curtii de Apel Cluj in arest la domiciliu. Redam textul minutei deciziei Curtii de Apel Cluj iar pe parcursul zilei revenim cu amanunte! 

Curtea de Apel Cluj “Admite contestatiile formulate de inculpatii D.S.L. si C.R.O. împotriva încheierii penale nr. 1 din 21.03.2016 a judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Salaj pe care o desfiinteaza în parte, respectiv cu privire la prelungirea masurii arestarii preventive fata de cei doi inculpati si judecând cauza în aceste limite: Înlocuieste masura arestarii preventive dispusa fata de cei doi inculpati cu masura arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 25 martie 2016 si pâna la data de 23 aprilie 2016, inclusiv”. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.