decembrie 5, 2022

Licitatie pentru cine vrea sa vanda flori, accesorii funerare si tigari langa cimitir

Consiliul Local Zalau va hotari joi daca da curs solicitarii de a scoate la licitatie un spatiu in apropierea cimitirului pentru un chiosc in care sa se vanda flori si accesori funerare, ceramica, suveniruri, odorizante, lumanari, dar si tigari si cartele pre-pay, plus sa asigure posibilitatea platii facturilor.

Solicitarea vine din partea lui Ilea Floare, care doreste sa vanda flori in preajma Cimitirului din Zalau.
Pretul propus prin proiectul de hotarare al Consiliului Local este de 35 de lei pe metrul patrat pe luna, chioscul avand o suprafata de noua metri patrati si este situat la intersectia dintre strada Andrei Saguna cu strada Crangului.
Contractul va fi semnat pe o durata de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.
Garantia de participare la licitatia care este publica este in suma de 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *