decembrie 9, 2022

Licitaţie pentru tricouri de la Naţionalele de fotbal şi minifotbal, Steaua sau Dinamo, pentru un gest umanitar

Sălăjenii şi, nu numai, pot licita pe Facebook tricouri de la echipe fanion sau a unor jucători sălăjeni ce evoluează în eşaloanele superioare. Cu ocazia Memorialului “RADU GOG”, sumele vor fi donate familiei regretatului arbitru divizionar


Ediţia a XII-a a Memorialului “RADU GOG” va fi organizată de Asociaţia Sportivă Cavalerii şi se va desfăşura în perioada 9 – 10 ianuarie 2016, la sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.
La fel ca în ultimii ani, competiţia se va organiza la două categorii: open şi old-boys. Pentru ediţia aceasta, au drept de joc la categoria “Open” orice jucători care evoluează în Campionatele Judeţene, dar şi câte doi jucători din Ligile I, II sau III, iar la categoria “Old-Boys” pot evolua jucătorii care au 38 de ani. De asemenea, echipele de old-boys pot înscrie în lot şi un jucător de 35 de ani. Cei care doresc să se înscrie la competiţie o pot face telefonic la nr. 0741.033.239 (Nicolae Chiş-Ciure).
Având în vedere scopul umanitar al competiţiei, organizatorii continuă să organizeze deja tradiţionala Tombolă, iar pe lângă aceasta se va continua şi cu organizarea unei licitaţii de tricouri ale unor importante echipe de fotbal din România. Premiul cel mare al tombolei la ediţia din 2016 va fi un tricou original al echipei naţionale de fotbal, cu semnăturile tuturor jucătorilor.
Astfel, cei care doresc să câştige acest tricou unicat, trebuie doar să-şi achiziţioneze bilete la tombolă, care vor stop_coloana fi puse în vânzare în perioada următoare. Pentru Licitaţia de tricouri, organizatorii au intrat până în acest moment în posesia a patru tricouri, care sunt scoase la licitaţie pe pagina de facebook “Memorialul RADU GOG”.
De asemenea, pe această pagină puteţi afla în timp real stadiul şi sumele care s-au oferit pe tricouri. Aşadar, iubitorii fotbalului pot intra în posesia tricourilor lui Răzvan Raţ (echipa naţională), Adrian Popa (Steaua Bucureşti), Andrei Marc (Dinamo Bucureşti), dar şi un tricou al echipei naţionale de minifotbal.
Aşa cum au promis organizatorii au intrat şi în posesia tricoului zălăuanului Bogdan Unguruşan, care poate fi deja licitat. Se aşteaptă şi tricoul celuilalt zălăuan din Liga 1, este vorba de Gabriel Vaşvari de la FC Botoşani, dar şi un tricou al echipei CS “U” Craiova, cu semnăturile tuturor jucătorilor.
Asociaţia Sportivă Cavalerii îşi doreşte ca iubitorii fotbalului şi minifotbalului din Sălaj să răspundă “prezent” la această competiţie, pentru a putea strânge cât mai multe fonduri pentru familia regretatului Radu Gog. Vă reamintim că după scăderea cheltuielilor, toate sumele rămase vor fi donate familei Gog (soţia Nadia şi fiicele Andrada şi Raluca).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *