Liceenii zalauani au fost creativi peste asteptari la concursul de spoturi organizat de Politie

Liceenii zalauani au fost creativi  peste asteptari la concursul  de spoturi organizat de Politie

Politistii zalauani au ales castigatorii concursului cu tema “Prevenirea riscului rutier”, organizat cu prilejul Zilei Politiei Romane si in cadrul caruia liceenii au fost provocati sa produca spoturi publicitare de impact pentru responsabilizarea cetatenilor fata de pericolul accidentelor rutiere.

Potrivit coordonatorului proiectului, inspectorul principal de politie Lupu Florin Cristian, concurentii trebuiau sa creeze un spot video cu durata între 2 – 15 minute. La concurs au participat 19 echipe, fiind implicati peste 60 de elevi din toate liceele din Zalau.
Juriul a acordat locul 1 elevei de clasa a IX-a Mogos Maria, de la CNS, locul 2 a fost acordat elevului de clasa a X-a Szeredai Boldiszar, de la Liceul Reformat, iar locul 3 a fost obtinut de eleva de clasa a IX-a Matis Maria, de la CNS.
Pentru locul 1 a fost acordat un premiu de 300 de lei, locul doi a primit 200 de lei, iar locul trei a primit 100 de lei. Toti concuretii au primit diplome de participare.
“Avand in vedere ca a fost prima editie, elevii si-au dat silinta si totul a fost peste asteptari. Vom organiza si in anii urmatori acest concurs, insa vor fi alese alte teme din activitatea politiei. Materialele realizate de elevi in cadrul concursului, vor fi folosite in activitatile de prevenire, educative desfasurate de Politia Municipiului Zalau in gradinite, scoli si licee de pe intreg judetul”, ne-a declarat inspector principal Lupu Florin, organizatorul concursului.

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *