noiembrie 27, 2022

Liceenii talentati din Salaj se pot inscrie in cadrul Programului Bursele stART pana pe 10 noiembrie

Programul Bursele stART se afla la cea de-a cincea editie. In cei patru ani de desfasurare, liceenii talentati la pictura, muzica si desen din 20 de orase au primit 200 de burse in valoare totala de 616.000 de lei. Astfel, tinerii artisti au putut sa se concentreze mai mult asupra actului creatiei si sa dea curs oportunitatilor profesionale fara a mai fi preocupati de aspectele financiare.
Programul Bursele stART reprezinta un program de burse creat special pentru liceenii talentati prin intermediul caruia sunt oferite, timp de un an, sprijinul financiar si consilierea necesara pentru a-si duce talentul la urmatorul nivel si pentru a-si indeplini visurile.
Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a pana la a XII-a, inclusiv) talentati la desen, pictura, muzica, vlogging, scriere creativa, fotografie, inscrisi intr-o institutie de invatamant din Romania si care pot face dovada nivelului de performanta si talent in domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.
Cu ajutorul burselor, tinerii talentati pot achizitiona materiale, instrumente, echipamente si orice altceva este necesar pregatirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artisti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnalisti. Vor putea participa la concursuri nationale, la expozitii si concerte sau vor putea urma cursuri de perfectionare in domeniul ales.
Bursierii vor beneficia si de consiliere pentru dezvoltarea lor profesionala si personala, astfel incat traseul artistic sa le fie mai clar si sa se simta motivati sa-si urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria si emotia pe care le simt atunci cand fac ceea ce le place.
Inscrierile se fac pana la data de 10 noiembrie 2019, ora 23:59. Durata bursei este 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.
Pentru mai multe informatii se poate accesa site-ul www.scoaladevalori.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *