Liceele și colegiile din Sălaj își fac reclamă la “Marșul Carierei”

CJRAE Sălaj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, cu Consiliul Judeţean Sălaj şi unităţile de învăţământ de nivel liceal din judeţ, organizează, în 16 mai, “Marșul Carierei”, activitate desfășurată în cadrul Proiectului educațional – Târgul Ofertei Educaţionale „Paşi în carieră”.

Evenimentul se va desfășura în Amfiteatrul Parcului Central Municipal, începând cu ora 12.30. În faţa unui auditoriu format din elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, fiecare colegiu şi liceu din Zalău își va prezenta oferta educaţională pentru anul 2024 -2025, într-o manieră originală şi inedită, în funcție de specificul profilului și specializărilor fiecărei unităţi de învățământ.

Acțiunea, care ajunge anul acesta la cea de-a XIV-a ediție, face parte din programul de consiliere în carieră “Profesioniștii Viitorului”, finanțat și susținut de Consiliul Județean Sălaj, în care sunt incluși toți elevii de clasa a VII-a din județ.

Un tur virtual al ofertelor educaţionale ale liceelor și colegiilor din Sălaj poate fi făcut accesând link-ul: https://cjraesalaj.ro/targul-ofertei-educationale-pasi-in-cariera-editia-2024/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *