Sute de elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a din municipiul Zalău au participat, joi, 16 mai, în Amfiteatrul Parcului Central Municipal, la „Marșul Carierei”, acțiune organizată de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj (CJRAE), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj.

În cadrul evenimentului, liceenii au adus în fața viitorilor lor colegi oferta educaţională a colegiilor și liceelor din Zalău, prin prezentări originale şi inedite, menite să pună în evidență specificul profilului și al specializărilor fiecărei unităţi de învățământ.

Ajuns la a XIV-a ediție, „Marșul Carierei” face parte din programul de consiliere în carieră „Profesioniștii Viitorului”, finanțat de Consiliul Județean Sălaj și dedicat tuturor elevilor de clasa a VII-a din Sălaj.

Un tur virtual al ofertelor educaţionale ale liceelor și colegiilor din Sălaj poate fi făcut accesând link-ul: https://cjraesalaj.ro/targul-ofertei-educationale-pasi-in-cariera-editia-2024