septembrie 24, 2023

Liceele din Zalau s-au intrecut la tenis de masa

0

In 11 decembrie, a avut loc Campionatul Municipal pe echipe din liceele, din Zalau, desfasurat in sala de tenis de masa de la Stadionul Municipal. Castigatorii au fost:
La baieti:
Locul I-Grupul |colar “Mihai Viteazul “,
Locul II-Colegiul National “Silvania” Zalau,
Locul III-Grupul |colar “Voievod Gelu” Zalau.
La fete:
Locul I-Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalau
Locul II-Colegiul “National Silvania” Zalau.
Aceste doua concursuri municipale au fost organizate de Asociatia Judeteana de Tenis de Masa Salaj in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Salaj.
•La mijlocul saptamanii trecute a avut loc la Stadionul Municipal, in sala de tenis de masa, Campionatul Municipal “Sesam”, editia 2008-2009. La acest campionat au participat echipele A&D Intex, Ambianta, Bijuteria Onix, Uno-Prima, Sky si Figu.
Rezultate:
A&D Intex-Bijuteria Onix 7-11,
Ambianta-Figu 9-9,
Uno-Prima-Sky s-a disputat ieri dupa inchiderea editiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut