Liberalul Paul Maghiu, noul administrator public al Sălajului

3
707

Liberalul Marian Paul Maghiu a fost numit în funcția de administrator public al județului. În vârstă de 36 de ani, noul administrator al Sălajului este licențiat în Istorie-Arheologie și în Comunicare și Relații Publice și se află la al doilea mandat de consilier județean. Fost director al Cancelariei Prefectului Virgil Țurcaș, Marian Paul Maghiu are o experiență de 10 ani în administrația publică. Ca specialist în comunicare, a lucrat în mass-media („Graiul Sălajului” și „Adevărul”), a fost purtător de cuvânt al SC Transurbis SA Zalău și SC Citadin Zalău SRL – societăți aflate în subordinea Primăriei Zalău, și a ocupat postul de șef Birou Relații cu Publicul în cadrul Companiei de Apă Someș SA, Sucursala Zalău. Anterior numirii sale în conducerea Consiliului Județean Sălaj, a fost documentarist la Compania Națională Poșta Română SA.

„Cred că numirea lui Paul Maghiu ca administrator public va fi un câștig pentru întreg județul. Este un tânăr cu inițiativă și, în același timp, cu o vastă experiență profesională, pregătit să facă față tuturor provocărilor pe care le presupune această funcție”, a precizat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.