Liberalii zălăuani susțin activitățile recreative din centrul orașului

După ce mai mulți părinți și bunici din Zalău și-au exprimat, în spațiul public, dorința de a fi păstrate pe platoul de marmură din centru a trenulețului și a mașinuțelor, consilierii liberali au ridicat această problemă în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

Potrivit acestora, e nevoie de activități ecreative și în zona centrală a orașului, nu doar în parcarea de la mall.

Trenulețul și mașinuțele electrice au fost înlăturate de pe platoul de marmură, în vederea modernizării zonei.

“Am fost semnalați de mai mulți cetățeni, precum și de către reprezentantul firmei care închiriază trenulețul și mașinuțele electrice că își doresc păstrarea acestui gen de activitate de recreere pentru copii în centrul orașului. Din câte am înțeles, reprezentantul firmei ar fi primit un răspuns negativ pentru relocarea activității în zona Troiței și a parcului municipal, motiv pentru care cere sprijinul cetățenilor printr-o petiție lansată în mediul online. Până acum, a fost semnată de sute de persoane. În acest sens, consider că ar fi potrivit să dăm un răspuns solicitării antreprenorului și să încercăm să venim cu soluții optime pentru a pune la dispoziția cetățenilor posibilități de recreere și în centrul urbei, nu să le mutăm pe toate la marginea orașului sau în parcarea unui mall”, a susținut consilierul local PNL Mihaela Mureșan.

Consilierii municipali PNL au adăugat că pot fi găsite variante pentru ca spațiul de depozitare al mașinuțelor și al trenului electric să nu deranjeze locatarii din zonă.

“Rolul consilierilor municipali este de a sprijini interesele cetățenilor și de a da curs doleanțelor acestora, indiferent că este vorba de persoane fizice sau juridice. În acest caz, sute de cetățeni, părinți și bunici, și-au exprimat dorința de a-și scoate copiii la joacă și în centru, nu doar în zonele limitrofe ale orașului sau în parcarea unor centre comerciale”, au adăugat liberalii.

3 thoughts on “Liberalii zălăuani susțin activitățile recreative din centrul orașului

  1. O petitie de micsorare a tarifului nu au facut …ca se invarte bine roata .Unii parinti ocoleau platoul ca nu isi permiteau sa plateasca distractia de cateva minute…

  2. Liberalii se fac că lucră, se tin de mărunțișuri. În schimb, tin ca porcu de straiță de cota unică de impozitare, mult iubită de bogătani !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.