ianuarie 29, 2023

Liberalii se vor abține la votul pentru guvernul Cioloș

Biroul executiv al PNL a decis, înaintea votului în Parlament, că reprezentanții săi se vor abține. Este vorba atât de votul în comisii, cât și la votul din plen.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a precizat că propunerea de guvern din partea USR nu are susținerea PNL și că sunt lucruri în programul de guvernare propus de Cioloș care nu sunt tocmai ce trebuie. ”Mi-a spus domnul Ciucă (n.r. ministrul demis al Apărării) că, în programul de guvernare propus, Apărarea are mai puțin de 2 la sută alocare bugetară, ceea ce înseamnă o încălcare a asumării față de NATO”, a subliniat premierul demis.

Totuși, liberalii nu exclud o colaborare ulterioară cu USR, însă în condițiile pe care le-a susținut partidul pe toată această perioadă de criză politică.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut