Liberalii salajeni merg cu Geoana de dragul lui Iohannis

Protocolul de colaborare semnat intre PNL si PSD la nivel national va avea efecte si in judetul Salaj, liberalii urmand sa se implice in campania de sustinere a lui Mircea Geoana. Concubinajul anormal dintre partidul lui Bratianu si cel al “tovarasului” Ion Iliescu este justificat prin dorinta PNL de a-l numi pe Klaus Johannis in functia de premier.
Cu unanimitate de voturi au aprobat reprezentantii organizatiilor judetene ale PNL protocolul cu pesedistii. Un compromis politic menit sa il ajute pe Mircea Geoana sa castige in lupta cu Basescu si, totodata, sa-l duca pe primarului Sibiului la Palatul Victoria. “A fost un acord total printre liberali si am hotarat sa-l sustinem pe Geoana pentru a putea promova solutiile liberale in viitoarea guvernare”, a declarat presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu.
El a justificat optiunea liberalilor prin necesitatea acuta a inlocuirii actualului presedinte Traian Basescu, despre care a spus ca a fost ineficient atat pe plan intern, cat si pe plan extern.
In ceea ce priveste implicarea concreta a liberalilor in campania lui Mircea Geoana, Capilnasiu a tinut sa precizeze ca liderii judeteni ai liberalilor vor transmite mesaje clare prin care ii indeamna pe toti votantii lui Crin Antonescu sa sustina un viitor guvern condus de Klaus Johannis, care “va putea sa scoata Romania din criza politica, economica si sociala”.
Se lasa cu sanctiuni
Desi targhetul pe care si l-au propus liberalii in campanie a fost atins la nivel judetean, totusi Capilnasiu s-a declarat nemultumit de rezultatele obtinute in localitatile in care conduc primarii PNL (inclusiv Zalaul). “In perioada imediat urmatoare vom realiza o analiza atenta, iar sefii de filiale care nu si-au indeplinit obligatiile vor fi sanctionati”, a mai spus Capilnasiu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *