Liberalii au ajutat sute de copii să se distreze cu Moș Crăciun și Olaf

A fost o duminică de poveste la patinoarul Zalău Value Centre, plină de zâmbete și voie bună, unde sute de copii s-au bucurat de compania Moșului și a ajutorului său, îndrăgitul Olaf. Cum altfel decât pe patine, grație implicării organizațiilor PNL Zalău și OFL Sălaj.

Pe lângă dansul pe gheață alături de Moș Crăciun, copiii și familiile lor s-au bucurat de frumusețea colindelor care au răsunat din glasurile colindătorilor de la Palatul Copiilor din Zalău. Moșul le-a oferit copiilor prezenți turtă dulce, pâinici și ceai cald.

”Acțiunea <Vino să patinezi cu Moș Crăciun!> a adunat sute de copii și părinți nerăbdători să încerce patinele alături de Moș Crăciun și ajutorul său, Olaf. Bucuria a fost și mai mare pentru cei mici când au primit din partea Moșului turte dulci, pâinici proaspăt scoase din cuptor și ceai cald. De asemenea, un grup de colindători de la Palatul Copiilor din Zalău ne-a adus bucuria sărbătorilor de iarnă prin frumoasele colinde și cântece de Crăciun”, au declarat reprezentanții organizatorilor.

Evenimentul a fost organizat de Partidul Național Liberal Sălaj, prin organizația municipală PNL Zalău și Organizația Femeilor Liberale OFL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *