Drumul va fi blocat, din nou, din data de 7 aprilie.
Primaria Municipiului Zalau a hotarat sa redeschida temporar circulatia pe strada 9 mai (in fata Casei de Cultura a Sindicatelor), autoturismele fiind obligate pana acum sa ocoleasca aceasta zona din cauza lucrarilor la sistemul de canalizare pentru care s-au efectuat spargeri in carosabil.
Potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al primariei, Manuela Ghiurutan, circulatia se va redeschide, in ambele sensuri, in perioada 2 – 6 aprilie.
„S-a luat aceasta masura atat pentru a facilita accesul in zona pietei, cat si pentru a se putea desfasura in bune conditii slujba din noaptea de Inviere, de la biserica din apropiere”, ne-a declarat viceprimarul Sojka Attila.
Vicele udemerist a mai precizat ca decizia municipalitatii este una temporara, iar din 7 aprilie, strada 9 Mai va fi inchisa din nou si vor fi reluate lucrarile cuprinse in proiectul de reabilitare/extindere retele de apa si canalizare. Ramane deschisa in continuare portiunea Bulevardului Mihai Viteazul – strada Crisan, iar conform graficului de lucrari si a avizului de spargeri, lucrarile din zona vor fi definitivate pana in data de 5 mai”, a mai spus Sojka.