Leo Dall Bosco vrea sa continue la Volei Municipal Zalau

Capitanul vicecampioanei, cu toate ca are oferte din mai multe campionate, printre care si din tara natala, Brazilia, pare decis sa continue aventura sub Meses


Conform regulamentelor impuse de Federatia Româna de Volei, jucatorii straini care aleg sa evolueze în România pot semna doar contracte pe durata unui sezon. Astfel, dupa terminarea fiecarui an competitional, voleibalistii îsi renegociaza contractele si aleg daca ramân sau nu în continuare la echipele la care au evoluat.

În aceasta situatie se afla si brazilianul Leo Dall Bosco, nimeni altul decât capitanul de la VM Zalau. Ajuns sub poalele Mesesului în 2013, Leo si-a aratat repede valoarea si la scurt timp a fost desesemnat capitan de echipa. Ajuns acum la final de contract, brazilianul spera sa primeasca o oferta convenabila pentru a continua la Zalau. stop_coloana “Am început deja discutiile cu VM Zalau si sper sa ajungem la un numitor comun. Chiar daca am oferte si din Brazilia, mi-as dori sa continui la Zalau deoarece ma simt foarte bine aici. Momentan nu am dat curs altor oferte deoarece astept sa finalizam discutiile cu Zalaul”, ne-a declarat Leo Dall Bosco, care spera ca în perioada urmatoare sa finalizeze negocierile cu gruparea condusa de Marcel Doru Târle.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *