septembrie 28, 2023

Lemne fără aviz, confiscate de polițiști la Sărmășag

0

Marți, polițiștii Postului de Poliție Sărmășag au confiscat material lemnos, transportat fără documente legale de către un bărbat de 25 de ani, domiciliat în comuna Sărmășag.

Tânărul conducea o autoutilitară cu care transporta 4 metri cubi de material lemnos când a fost oprit în trafic de polițiști. Aceștia au constatat că șoferul nu avea documente de proveniență pentru materialul lemnos transportat, iar la verificarea în aplicație s-a constatat că nu exista nici aviz de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și materialul lemnos, în cantitate de 4,09 metri cubi, a fost ridicat în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut