decembrie 6, 2022

Lemne confiscate de polițiști la Năpradea. Amenzi de 47.000 lei

În perioada 19-22 septembrie, polițiștii Biroului Silvic au aplicat sancțiuni în valoare de 47.000 de lei și au dispus confiscarea a peste 126 de metri cubi de material lemnos, în urma unor controale privind proveniența și circulația materialului lemnos în fondul forestier ce aparține de comuna Năpradea.

În proximitatea platformei primare a unei partizi, polițiștii au depistat două vehicule care transportau 11 metri cubi de material lemnos, fără documente de proveniență legală și cu diferențe între volumele înscrise în avizul de însoțire și materialul lemnos efectiv încărcat pe mijloacele de transport.

De asemenea, polițiștii au depistat, pe Drumul Județean 108E, prin localitatea Năpradea, o autoutilitară ce transporta 8 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență.

Polițiștii au constatat și alte neregului la regimul silvic și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valaore totală de 47.000 de lei și, ca măsuri complementare, au dispus confiscarea a peste 126 metri cubi de material lemnos, de diferite specii și sortimente, în valoare totală de 49.800 de lei.

1 thought on “Lemne confiscate de polițiști la Năpradea. Amenzi de 47.000 lei

  1. Incep sa faca controale si sa dea amenzi, f. bine dar trebuie facute inainte de a taia copacii, altfel vom ramane fara paduri, incet incet. Vedeti in ce stare este padurea de pe Meses, toata este ciopartita !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *