Legea pentru scutirea platii chiriei, aprobata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind amanarea platii chiriilor pentru spatiile inregistrate ca sedii de firme sau puncte de lucru pentru operatorii economici.

rn

Aceasta amanare vine in contextul in care activitatea multor unitati a fost intrerupta din cauza masurilor aprobate de autoritati in perioada starii de urgenta.

rn

Ce pasi trebuie urmati pentru a beneficia de amanarea platii chiriei

rn

Cei care doresc sa solicite amanarea platii chiriei trebuie sa aduca un act prin care sa justifice imposibilitatea de a plati chiria pe perioada mentionata in actul aditional intre proprietar si chirias.

rn

Beneficiarii acestor amanari de la plata chiriei vor trebui sa tina cont de anumite conditii in cererea catre operatorul fiscal teritorial.
Astfel, chiria mentionata in actul aditional intocmit intre proprietar si chirias trebuie sa fie mai mica sau cel mult egala cu cea din luna februarie.

rn

Pentru a veni in sprijinul solicitantilor, cererea acestora va putea fi depusa si printr-un email care va fi afisat pe pagina de internet a fiecarui organ fiscal teritorial.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *