Lecții gratuite despre utilizarea calculatoarelor pentru funcționarii publici

Funcționarii publici pot beneficia de cursuri și ateliere gratuite, oferite de Microsoft, pentru a dobândi abilităţi tehnice, adaptate procesului de digitalizare a organizaţiilor.
“Încurajăm funcţionarii publici din instituţiile şi autorităţile publice care doresc să acumuleze cunoştinţe noi sau să îşi perfecţioneze competenţele în acest domeniu, să valorifice această oportunitate de dezvoltare”, e mesajul transmis de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Oferta Microsoft cuprinde două tipuri de instruire, şi anume Microsoft Virtual Training Days (cursuri gratuite concepute pentru fiecare nivel de cunoștințe și oferite săptămânal, pentru pregătirea examenelor de certificare în tehnologii Microsoft, dar și pentru obținerea de oportunități de creștere a carierei și de dezvoltare personală – Azure, Microsoft 365, Security, Dynamics 365 și Power Platform), respectiv Microsoft Immersion Workshops (evenimente digitale gratuite pentru dobândirea de cunoștințe avansate, cu experiență practică de laborator, oferite de parteneri experți Microsoft).

Funcționarii publici interesați să se perfecționeze în utilizarea calculatorului se pot înscrie la aceste cursuri pe site-ul anfp.gov.ro.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *