septembrie 28, 2023

Lazăr Comănescu, noul secretar general al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră

0

Diplomatul Lazăr Comănescu a fost numit secretar general al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră. Obținerea acestei funcții este considerată un succes al diplomației române.

„Salut cu satisfacţie obţinerea azi (marți, 30 martie n.red.) de către România a poziţiei de secretar general al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră, în persoana ambasadorului Lazăr Comănescu, pe care îl felicit! Un succes al diplomaţiei şi o dovadă a angajamentului continuu al României pentru cooperarea la Marea Neagră”, a afirmat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Lazăr Comănescu a fost de două ori ministru al Afacerilor Externe, în perioada aprilie- decembrie 2008 şi din noiembrie 2015 până în ianuarie 2017. A mai fost ambasador al României în Germania, în perioada 2009 – 2015 şi şef al Reprezentanţei României la UE, din 2001 până în 2008, consilier al preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrii a României pentru relaţii internaţionale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut