Lansarea candidaților PNL, moment de bilanț

Evenimentul de lansare al candidaților PNL Sălaj la alegerile din 9 iunie a fost un moment de bilanț al ultimilor patru ani.

Prezent la Zalău, europarlamentarul liberal Daniel Buda s-a arătat optimist cu privire la rezultatul scrutinului.

“Cunosc foarte bine județul și am reușit să văd evoluția acestuia în ultimii ani. Fiecare stradă reabilitată, fiecare şcoală modernizată, fiecare investiție făcută, poartă amprenta administrațiilor liberale performante. L-am felicitat pe domnul președinte al Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu pentru felul în care a reușit să dezvolte și să modernizeze județul Sălaj. A reușit ca în cei 4 ani de mandat să atragă mai multe fonduri europene decât predecesorii săi în 16 ani! În același timp, trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului, și când spun acest lucru mă refer la domnul Lucian Bode. Fără implicarea sa în ceea ce a însemnat modernizarea și dezvoltarea județului Sălaj, aceasta nu ar fi fost posibilă. Sigur că toate aceste realizări nu puteau fi realizate fără a fi parte integrantă într-o guvernare performantă. Iar parteneriatul avut cu domnul prim ministru de la acea vreme Nicolae Ionel Ciucă, a fost unul de excepție”, a declarat europarlamentarul liberal.

În discursul său, Daniel Buda a subliniat importanța atragerii de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților și l-a dat ca exemplu pe primarul Emil Boc, care “la Cluj-Napoca a reușit să atragă fonduri europene cât Malta și Cipru la un loc”.

”Am coordonat activitatea Consiliului Județean investind în 3 ani și jumătate mai mult decât predecesorii mei în ultimii 30 de ani cumulat. Iar în 2023 cât predecesorii mei în 16 ani cumulat!”, a declarat, în discursul său, Dinu Iancu-Sălăjanu, candidat pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.

”Odată ce voi deveni primarul Zalăului, vom lucra împreună cu Dinu Iancu-Sălăjanu, cu colegii noștri din Cluj, Bihor și Maramureș pentru a atinge performanțe remarcabile. Vom construi proiecte comune și integrate care vor aduce beneficii tuturor locuitorilor noștri”, a spus Cristian Claudiu Bîrsan, candidatul liberal pentru Primăria Zalău.

”Lansarea candidaților PNL Sălaj a fost încă un moment în care s-a văzut calitatea și forța echipei noastre. În următorii ani putem finaliza modernizarea județului. Șimleul are proiecte mature, iar nu peste mult timp, înfățișarea orașului va fi una nouă”, promite Cristian Mihai Lazăr, actual primar și candidat PNL pentru un nou mandat la Primăria Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *